Чакам те...
На брега на морето
На върха на планината
На обширната поляна,
обсипана с цветя
Чакам те...
На мястото, където
за първи път се срешнахме
Където ти целуна ми ръката,
а аз почувствах,
че вечно влюбена ще съм във теб
Чакам те...
Да дойдеш и да ме прегърнеш
Да залепиш парченцата,
останали от моето сърце
Да ме направиш пак щастлива
и да мога пак да полетя
Чакам те...
Да дойдеш...
И ще те чакам вечно...
© Bibi Sim Todos los derechos reservados