31.08.2018 г., 18:46 ч.

Чакам те 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
558 1 1

Чакам те...

На брега на морето

На върха на планината

На обширната поляна,

обсипана с цветя

 

Чакам те...

На мястото, където

за първи път се срешнахме

Където ти целуна ми ръката,

а аз почувствах, 

че вечно влюбена ще съм във теб

 

Чакам те...

Да дойдеш и да ме прегърнеш

Да залепиш парченцата,

останали от моето сърце

Да ме направиш пак щастлива

и да мога пак да полетя

 

Чакам те...

Да дойдеш...

И ще те чакам вечно...

© Bibi Sim Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??