26 mar 2013, 20:25

Чакана пролет 

  Poesía » De amor
432 0 2

Навън студът те вковава

и вятърът безжалостно брули.

Но тъмните облаци мрачни

той бързо започва да гони.

 

Изгрей ти, пролетно слънце,

стопли земята студена.

Нека цветята да се покажат

и зелената сочна тревица.

 

И Шаро на двора те чака,

душата му свита е още.

Пазител на моята крепост,

на моята надежда и мир.

 

Нека изгони и теб, болко моя,

иди си и вече никога не идвай.

Разтопи леда в сърцето мое

и върни светлината и любовта.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря !
  • Нека върне светлината и любовта в твоя живот, идващата Пролет.Бъди !
Propuestas
: ??:??