Снимката разкъсвам,
нека в огъня гори.
Спомените прекъсвам,
да може да спре да боли.
Ти и твоята усмивка,
сякаш две различни неща.
Мразя едното, а другото обичам,
но кое от двете - не мога да избера.
Осъзнах че по-добре е да изчезнеш сега.
Мъча се да спра към теб да гледам.
Помогни ми, затвори онази врата,
която отсега завинаги ще ни разделя.
© Иянира Todos los derechos reservados
която отсега завинаги ще ни разделя."
Много добре казано!Харесва ми стиха ти, поздрав!:0