Поглед замъглен късно вечерта
Сънят отсъства пак до края на нощта
Сладък студ прокрадва се по моите устни
Първо лед, а после отлежали спомените вкусни
Нещо те придърпва силно в мъглата
Усещане че истинска е вече топлината
Мека музика описва медените цветове,
А хлад усещам само по пръстите на моите ръце
Като целувка среднощна със страст неразкрита
Ледът се стопява и остава топлина неотпита
Глътка последна с допир небрежен
Чувство за щастие и изгрева нежен
© Николина Згуровска Todos los derechos reservados