21 мая 2015 г., 21:33

Чаша с лед и бутилка уиски 

  Поэзия » Другая
399 0 1

Поглед замъглен късно вечерта

Сънят отсъства пак до края на нощта 

Сладък студ прокрадва се по моите устни

Първо лед, а после отлежали спомените вкусни

 

Нещо те придърпва силно в мъглата

Усещане че истинска е вече топлината

Мека музика описва медените цветове,

А хлад усещам само по пръстите на моите ръце

 

Като целувка среднощна със страст неразкрита

Ледът се стопява и остава топлина неотпита

Глътка последна с допир небрежен

Чувство за щастие и изгрева нежен

© Николина Згуровска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??