15 may 2015, 7:48

Часовник 

  Poesía » De amor
451 1 2


Проклетник е часовникът, не спира!

Тъй бързо се изнизва… с часове!

Негодникът му със негодник –

не разбира,

че толкова копнея да съм с теб.

 

Че всеки миг е някакво блаженство,

когато си до мен, така любим…

И даже грозното изглежда

съвършено,

щом просто ме погалиш със очи.

 

След това се чувствам теменужна,

изгубя ли се в твоите ръце…

Аз всъщност зная, че часовникът

е нужен,

да запечата най-красивите ни часове.


17.01.15

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Белла Трябва да сме добродушни все пак

    Георги, напълно си прав
    Благодаря ви!
  • Ако любовта е истинска, то часовникът е излишен лично мнение
    Поздрав за стиха.
Propuestas
: ??:??