9 jul 2008, 11:26

Част по част събират ръцете 

  Poesía » De amor
963 0 18
 

От листата ми капят надеждите,

по усмивките лази тъга.

Тръгвам пак сама по пътеките,

които ме водят при любовта.

 

 

 

 

От сълзите ще изгние лицето ми,

уморено от многото лутане.

Разрушена на части  душата ми,

в резултат на нощното губене.

 

 

 

 

А усмивка целува сърцето ми

и опитва се с обич да грейне.

Част по част събират ръцете ми

слепотата на  минало време.

© Пламена Добрева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??