4 mar 2017, 9:40

Частица истина 

  Poesía » De amor
274 2 5

 

Видях се цяла,

изваяна от пръстите ти,

с цветчета пролет

и мартенско обичане.

Харесах се...

в слънчевата призма на очите ти

и твоята частица истина.

 

Дочка Георгиева

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??