4.03.2017 г., 9:40 ч.

Частица истина 

  Поезия » Любовна
271 2 5

 

Видях се цяла,

изваяна от пръстите ти,

с цветчета пролет

и мартенско обичане.

Харесах се...

в слънчевата призма на очите ти

и твоята частица истина.

 

Дочка Георгиева

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??