26 jun 2008, 13:53

Часът е шест 

  Poesía » De humor
736 0 0
 

Часът е шест

 

Часовникът звъни!

Часът е шест.

И казва ми -  стани!

Това е просто жест.

 

Аз скачам като луда,

обличам се с пола

и тръгвам със кола

да къртя малко руда.

 

Обичам веселбите

и затова сега

ще слушате хвалбите

за моите дела.

 

Какво ли друго още

да споменем за мен,

а-а, тръгнеш ли на гости,

да вземеш ти и мен!

 

 

19.03.1991г.

© Йовка Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??