Часът е шест
Часовникът звъни!
Часът е шест.
И казва ми - стани!
Това е просто жест.
Аз скачам като луда,
обличам се с пола
и тръгвам със кола
да къртя малко руда.
Обичам веселбите
и затова сега
ще слушате хвалбите
за моите дела.
Какво ли друго още
да споменем за мен,
а-а, тръгнеш ли на гости,
да вземеш ти и мен!
19.03.1991г.
© Йовка Петкова All rights reserved.