26 mar 2007, 15:05

Часът на раздялата 

  Poesía
767 0 2

Когато дойде часът на раздялата,

тя не пита кога, защо и къде,

и остават само мъждукащи спомени,

и сълзите, разделени на две.

 

Когато дойде часът на раздялата,

тя не пита защо, кога и къде,

и остават само думите неизказани,

и сърцата, разделени на две.

 

Когато дойде часът на раздялата,

защо тя не пита, защо, кога и къде,

за да мога да изтръгна сърцето си

и сама да го късам парче по парче.  

© Пенка Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??