19 mar 2009, 2:29

Черна Песен 

  Poesía » De amor
663 0 0

Тишината ми говори,

мракът рисува,

светът ме затиска,

в живота ми боксува!


Опитах се да дишам,

но въздухът ме задушава,

помислих си, че виждам,

светлината заблуждава.


Загърнах се с мрак,

в тъмна стая се затворих,

опитах се да дишам пак

и задавих се с буца мрак!


Нямам сили да живея,

предавам се, вземи ме,

не искам аз без нея,

убий ме, възкреси ме!


Хайде бе, душа, умри,

нека краят да настъпи

и после се роди,

пречистена от болките тъпи!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??