18 ene 2014, 20:08

Черна песен 

  Poesía » De amor
797 0 0

Черни мисли, напразни надежди.

Хладна зима, отминал живот...

Мрачен ден, незабравени срещи.

Тъжен край на голяма любов...

 

Леден вятър и стон в тишината.

Пресен спомен на белия лист.

Глас забравен, отминала дата.

Блед копнеж отшумял като миг...

 

Стих написан, изплакани сълзи.

Зов последен от никой нечут.

Миг отминал, жарава гореща,

сива пепел, завършен етюд...

 

Таня Симеонова

© Таня Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??