11 dic 2007, 22:14

Черните мъже  

  Poesía » De amor
546 0 4

 

Когато тръгваш, затвори вратата

след себе си ти, никого не пускай...

Застани там близо до стената,

но стаята ми ти напускай!

 

 

 

Аз знам - във стаята ще е студено...

Сълзите мъжки - топлеха я те.

Аз знам, затихва и вселената,

когато плачат черните мъже.

 

 

 

Когато си отидеш, подмини ме

като хвърлен лист в някое кафе

и с поглед-време накажи ме -

сърцето ми, че всичко ти отне...

 

 

Събери усмивките в кутия

Да знам къде са спомените ти от мен...

И търси душата си! Проси я!

Плачи! Сълзи от лен!

 

 

Когато ти затвориш тихо

тежката врата на любовта напук,

аз знам, че ще  ми стане някак мило,

но със спомените моят мъж остава тук.

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??