20 sept 2007, 13:00

Черното море 

  Poesía
607 0 6
 

ЧЕРНОТО МОРЕ


Отидох и запитах

аз Черното море:

защо е толкоз черно,

защо така реве?


- Аз толкоз много мъка

и горести видях!

От сЪлзи на вдовици

и майки - почернях!


Рева, защото зная,

че както и преди,

удавници ще има

във моите води!


Познавам ги и жаля,

и страдам зарад тях!


От сЪлзи на вдовици

и майки - почернях!

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??