Sep 20, 2007, 1:00 PM

Черното море 

  Poetry
619 0 6
 

ЧЕРНОТО МОРЕ


Отидох и запитах

аз Черното море:

защо е толкоз черно,

защо така реве?


- Аз толкоз много мъка

и горести видях!

От сЪлзи на вдовици

и майки - почернях!


Рева, защото зная,

че както и преди,

удавници ще има

във моите води!


Познавам ги и жаля,

и страдам зарад тях!


От сЪлзи на вдовици

и майки - почернях!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??