ЧЕРНОТО МОРЕ
Отидох и запитах
аз Черното море:
защо е толкоз черно,
защо така реве?
- Аз толкоз много мъка
и горести видях!
От сЪлзи на вдовици
и майки - почернях!
Рева, защото зная,
че както и преди,
удавници ще има
във моите води!
Познавам ги и жаля,
и страдам зарад тях!
От сЪлзи на вдовици
и майки - почернях!
© Ангел Чортов Всички права запазени
Браво!!!