15 oct 2007, 10:19

Чернова-белова 

  Poesía
746 0 19
Навън заваля със звъна на капчука!
Безлюбовно, пропиляно вятър задуха!
А аз искам да балансирам нещата:
звъна от капчука, съсъка от вятъра!
                                           (в тишината)
Заради нежния прибой на топлината,
минаваща през порите, още и още!
                                           (на черновата)
Заради ВЪЗДУХА, разтопявам се в него,
                                           (без остатък)
щастлива, безумно-луда и малко,
                                           (със боязън).
Заради СЛЪНЦЕТО, подпалващо
росата, локвите и тревата,
                                        (със зноя,  Земята)!
Заради ЗЕМЯТА и вечния СВЯТ,
 зеленината и гората,
                                       (нанасям на беловата)!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??