11 jun 2006, 23:09

Чертая линии 

  Poesía
677 0 1

Чертая линии
Които да бъдат дом за лястовиците
Но те вече не са птици
А скитащи хиени

Така гнездото остава празно
Но аз продължавам да ги храня -
Малките умиращи на лястовоцоте
Които ги няма

08.06.2006

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??