11.06.2006 г., 23:09 ч.

Чертая линии 

  Поезия
657 0 1

Чертая линии
Които да бъдат дом за лястовиците
Но те вече не са птици
А скитащи хиени

Така гнездото остава празно
Но аз продължавам да ги храня -
Малките умиращи на лястовоцоте
Които ги няма

08.06.2006

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??