Jun 11, 2006, 11:09 PM

Чертая линии 

  Poetry
679 0 1

Чертая линии
Които да бъдат дом за лястовиците
Но те вече не са птици
А скитащи хиени

Така гнездото остава празно
Но аз продължавам да ги храня -
Малките умиращи на лястовоцоте
Които ги няма

08.06.2006

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??