8 nov 2007, 9:21

Червеното цвете 

  Poesía » Otra
696 0 12

Лале в градината

цъфти,

погалено от слънчеви лъчи.

На вятъра трепти, трепти...

Изпълва ме със блянове, мечти

и спомня ми отминалите дни.

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??