Nov 8, 2007, 9:21 AM

Червеното цвете 

  Poetry » Other
695 0 12

Лале в градината

цъфти,

погалено от слънчеви лъчи.

На вятъра трепти, трепти...

Изпълва ме със блянове, мечти

и спомня ми отминалите дни.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??