8.11.2007 г., 9:21 ч.

Червеното цвете 

  Поезия » Друга
694 0 12

Лале в градината

цъфти,

погалено от слънчеви лъчи.

На вятъра трепти, трепти...

Изпълва ме със блянове, мечти

и спомня ми отминалите дни.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??