28 mar 2014, 14:44

Червило 

  Poesía
316 0 0

Червило ще оставя...

                   на сърцето ти

и в ноздрите ти моя аромат.

Очите си ще сложа на лицето ти,

във вените ти буйната ми страст.

 

И после ще оставя моя шепот

в ушите ти, да гали и ласкае

и щом се разделим нелепо,

ще знам, че винаги ще ме желаеш.

© Донка Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??