Червило ще оставя...
на сърцето ти
и в ноздрите ти моя аромат.
Очите си ще сложа на лицето ти,
във вените ти буйната ми страст.
И после ще оставя моя шепот
в ушите ти, да гали и ласкае
и щом се разделим нелепо,
ще знам, че винаги ще ме желаеш.
© Донка Колева All rights reserved.