8 jun 2007, 22:08

Честит ми рожден ден! 

  Poesía
1521 1 3
  Честит ми рожден ден!


След чудно детство и неспокойна младост,

навърших петдесет и пет.

Да бъда здрава, за да мога с радост

да  живея,  колкото е отредено занапред !


И както пясък между пръстите изтича,

така изниза се и моята младост,

но докато сърцето ми умее да обича,

всяка възраст ще ми носи радост.


Богатството ми е голямо:

богатство - внук, съпруг, деца

и днес си пожелавам само

да имам място в техните сърца.


Приключих с 11-та петилетка,

но не с гонитбата на своите мечти.

Остана салдо на житейската ми  равносметка,

да гледам на света с добри очи.



           Посрещам злободневието с усмивка,

           а  несгодите с душевно примирение.

           Малко искам за да съм щастливка -

           блага дума и човешко отношение!


                      31.03.2006г

.




© Цанка Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??