4 abr 2010, 8:41

Честит празник 

  Poesía » Otra
541 0 3

Пожелавам

днес на всички -

на големи

и мънички:

Да сте здрави, живи,

весели, щастливи.

Пишете нови

умотворения -

проза, хумор,

стихотворения.

Пишете!

© Харита Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??