Apr 4, 2010, 8:41 AM

Честит празник 

  Poetry » Other
542 0 3

Пожелавам

днес на всички -

на големи

и мънички:

Да сте здрави, живи,

весели, щастливи.

Пишете нови

умотворения -

проза, хумор,

стихотворения.

Пишете!

© Харита Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??