22 sept 2017, 23:22  

Честит празник на Независимостта! 

  Poesía » Civil
370 0 0

Независимостта е повод за гордост,

а не дипломатическа формалност.

Велика дата за майка България е днес,

що изми срама на Берлинския конгрес.

Българинът доказа, че с ум, воля и борба

може сам смело да определя своята съдба!

Нека всеки този светъл ден да помни -

таз важна стъпка днес да сме свободни!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??