Sep 22, 2017, 11:22 PM  

Честит празник на Независимостта! 

  Poetry » Civilian
371 0 0

Независимостта е повод за гордост,

а не дипломатическа формалност.

Велика дата за майка България е днес,

що изми срама на Берлинския конгрес.

Българинът доказа, че с ум, воля и борба

може сам смело да определя своята съдба!

Нека всеки този светъл ден да помни -

таз важна стъпка днес да сме свободни!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??