ЧЕСТИТА БАБА МАРТА - 2012-03-02
Честита Баба Марта! - 2012
Слънчо отново се прокрадва
по нашата географска карта -
с мартениците ще ни зарадва
утре пак добрата баба Марта!
Скъпи мои сродни души,
имаме печеливша карта:
оцеляхме в бури и мъгли!
Честита да е Баба Марта!
Започва пролетният крос,
ето, всички сме на старта –
с нови маратонки или бос:
“Да живее баба Марта!”
© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados