9 oct 2018, 1:16  

Чети ме 

  Poesía
605 1 2

Чети ме, разлей се в морето ми

аз имам обич в сърцето си.

Бъди звук от пианото бяло,

напии се, като пиян образ от огледало.

 

Създай тръпка на бездушни лица

и идвай в съня ми,

любящ и безгрижен

да те чуя в нощта.

 

Събуди спомени в мен и онези,

които имат по тялото белези.

Вземи нож и режи силно,

създай трепети и прави ни безсилни.

 

Хвани четки и рисувай това,

за което изгаряше наш'та душа.

Бъди полъх и повей ни натам,

където отлитаме честни без срам!

© Любов Никифорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??