7 may 2008, 16:36

Четиристишия 5 

  Poesía
687 0 17
* * *

Отива си приятел.
Трясък на врата.
Ехиден смях и вятър.
Позната самота.


* * *

Кратък миг - неповторимо истински.
Ласка топла - огън и сияние.
Затварят в кръг очите ми
цвета на зряла праскова.


* * *

Дъждът отмива стъпките по тротоара,
лицата мрачни крачат мълчешком.
А любовта ни под чадъра - стария -
наднича плахо, шепне крадешком.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??