22 may 2008, 16:18

Четиристишия 7 

  Poesía
596 0 7
* * *

Сиво и скучно е - не за любов.
Точица вяра в очите ми - нежно-мъгливи...
Тръгваме - без благослов -
и се чувствам щастлива.


* * *

Изведнъж заваля.
В ручеи тръгна към мен синева.
Някой изруга пролетта
и доволно разтвори чадър.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??