26 nov 2009, 17:44

Четвъртият поканен 

  Poesía
921 0 0

 

 

Таз червена жарава


и пътят ми,
като в танц нестинарски извива се,
аз,
все още не стигнал до края му,
и моето щастие -
в него прикрива се,

 

участваме заедно
          в странна игра.

 

 

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??