26.11.2009 г., 17:44 ч.

Четвъртият поканен 

  Поезия
704 0 0

 

 

Таз червена жарава


и пътят ми,
като в танц нестинарски извива се,
аз,
все още не стигнал до края му,
и моето щастие -
в него прикрива се,

 

участваме заедно
          в странна игра.

 

 

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??