8 ago 2010, 20:42  

Чиста вода 

  Poesía » De amor
849 0 14

 

 

В живота ми навлизаш -

най-чистата вода,

потичаш изумрудено,

поръсваш хладина.

Жадна те изпивам

с пресъхнала уста,

на капчици се стичаш

във моята душа.

Бушуваш във очите ми –

вълна подир вълна.

Преливаща от щастие,

превръщам се във океан.

 

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??