19 may 2006, 21:34

ЧИТАТЕЛЮ МОЙ, ЗАЩО... 

  Poesía
650 0 7

(не съм решил за себе си дали да се отпечата!!!)


Читателю мой, защо тази книга взе я?

Какво очакваш да прочетеш тук?

Чувствата мои описах в нея,

но не желая с тях да стигна до тук!

 

Какво ще запомниш от моята книга?

Тя не е написана от поет.

Аз търсих само да уловя мига,

спрял в душата на Телеца заклет.

 

Думите написах на един дъх,

но от тези, които омагьосват сърцето

и карат очите от щастие или мъка

да търсят звездите в небето.

Вече ти казах –  бяха на един дъх.

Много не отнеха ми време.

А какво преди тях в живота изпитах –

тез спомени не ще никой ми вземе.

 

Животът мой е пълен с чувства,

а не със стремеж за кал и пари –

те после остават за тях, другите.

А ти сам си отиваш , нали?

 

Парите ми бяха за мигове чудни,

а не цел просто  в живота свой.

Затова сега имам спомени свидни.

Не си ли съгласен –

тогава затвори тази книга и ...

Извинявай, читателю мой!

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много искрено Вили! Хареса ми!
    Поздрав и честит рожден ден на патерици
    Бъди много обичан и щастлив
  • Благодаря на всички!
  • Няма да затварям, и ти недей, хайде заедно да я продължим, всеки от своята си страна!
  • Прекрасно и искрено!!!Ханк
  • Отпечатай си спокойно книгата, и не се страхувай от критиката!Може децата в училище да не учат на изуст стихотворенията ти, но за сметка на това, който има ум ще проумее написаното;който има сърце-ще го усети!
  • Благодаря ти!
  • Колко си искрен!!!
    ЧРД Вили!Бъди жив и здрав!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??