Копнея да я имам,
Живея да я връщам,
Милея да я видя.
Отне ми я, сега кой ще прегръщам.
Приемам го, отнемал си милиони,
Завиждам ти, обичат те по цялата земя.
Заричам се - пак ще я намеря да е моя,
Отричам се, но не от теб, а от скръбта.
Благà не искам, а блага дума,
Богатство имам, сърце като вселена.
Не мразя никой, по-лошо е от чума,
Човек родих се, човек ще си ме вземеш.
© okinaf Todos los derechos reservados