4.09.2010 г., 23:12 ч.

Човек 

  Поезия » Друга
560 0 0

Копнея да я имам,

Живея да я връщам,

Милея  да я видя.

Отне ми я, сега кой ще прегръщам.

 

Приемам го, отнемал си милиони,

Завиждам ти, обичат те по цялата земя.

Заричам се - пак ще я намеря да е моя,

Отричам се, но не от теб, а от скръбта.

 

Благà не искам, а блага дума,

Богатство имам, сърце като вселена.

Не мразя никой, по-лошо е от чума,

Човек родих се, човек ще си ме вземеш.

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??