22 oct 2016, 11:37

Чудно 

  Poesía
308 1 8

новородената звезда
преряза небето
с огнен лъч.

 

пръстът му
преряза плътта
над сърцето
само с допир.

 

сигурността
от постъпката
като израз на лицето му
се смрази;
бе заменена
със съжаление.

 
защо ли се възгордя?...

© Слънчоглед Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??