Oct 22, 2016, 11:37 AM

Чудно 

  Poetry
306 1 8

новородената звезда
преряза небето
с огнен лъч.

 

пръстът му
преряза плътта
над сърцето
само с допир.

 

сигурността
от постъпката
като израз на лицето му
се смрази;
бе заменена
със съжаление.

 
защо ли се възгордя?...

© Слънчоглед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??