22.10.2016 г., 11:37 ч.

Чудно 

  Поезия
301 1 8

новородената звезда
преряза небето
с огнен лъч.

 

пръстът му
преряза плътта
над сърцето
само с допир.

 

сигурността
от постъпката
като израз на лицето му
се смрази;
бе заменена
със съжаление.

 
защо ли се възгордя?...

© Слънчоглед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??