25 jul 2017, 22:44

Чудо 

  Poesía » De amor
382 1 2

Мила, мила, чудо стана!

Днес разхождах се в парка

и видях децата да тичат и играят.

Засмени и весели, и игриви

те рецитираха стих за теб, стиха, който

винаги искал съм да напиша за теб.

И колко красив и чувствен бе, и нежен.

Всичко се обърна в мен! 

Какъв вълшебен ден!

И полетях на крилете на безмерна

обич към теб и написах 

още един куплет.

Една е тя, която нося 

в сърце и душа!

Една е тя, като

светлинката на деня!

И от изсипалия се летен дъждец

роди се най-пъстроцветната дъга.

Играеха около мен веселите деца

и рецитирахме стиха!

И да, в мен вяра има!

Рецитирахме стих за моята любима.

Чудо, мила, чудо стана днес!

И знам ще ме чакаш ти нощес влюбена.

Ти, моя единствена!

 

© Давид Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за хубавите коментари! Опитвам се винаги да пиша със сърцето и душата си, явно тоя път се е получило. Поздравявам ви и двете и ви желая много вдъхновения и успех във всичко!
  • На това му се вика интересен ден.
    Хубав стих. Браво, Давид.
Propuestas
: ??:??