11 dic 2013, 14:48

Чукни на дърво! 

  Poesía » De humor
779 0 7

Зная, че те е страх
любовта да не ти подпали къщата.
Хвърляш в очите ù прах -
тя ти се смее, ти гледаш смръщено.
Е, докога така?
Тази игра губи всякакъв смисъл,
ако си с бързи крака,
но пък си с бавна мисъл.
Я по-добре залости
всички прозорци, врати... дори дрешници,
може да те подмине, или
след дванайсет да стане на вещица.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??