2 abr 2013, 8:11  

Чувства! 

  Poesía » De amor
563 0 0

Очите светят, светят като алени искри,

а душата ми в тях се оглежда.

Пламна небето, със звезди

ще изпиша аз туй,

което ми шепне сърцето.

Ще запея със моята душа

песента, тъй дълго непята.

© Атанас Киров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??