Apr 2, 2013, 8:11 AM  

Чувства! 

  Poetry » Love
562 0 0

Очите светят, светят като алени искри,

а душата ми в тях се оглежда.

Пламна небето, със звезди

ще изпиша аз туй,

което ми шепне сърцето.

Ще запея със моята душа

песента, тъй дълго непята.

© Атанас Киров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??